Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, January 19, 2011

2011 shine

*macam terlambat je nak post ni*hihi ;p


tahun ni banyak agenda.harap harap tahun 2011 ni tak macam 2010.tahun itu sangat lah "wengwengweng".
azam tahun ni semestinya lah "nak setadi elok elok untuk SPM" kan kan?rasanya semua yang jadi SPM CANDIDATE tahun ni wishing for the same.ye dakk?kite kene lah "semangat yakin berusaha,cabaran ditempuhi" bak lagu sekolah saya tu.*muahaha*strunggle habis habis tahun ni bagi result baikkk punya.*geli pulak cakap macam ni*haha*first three weeks ni pun dah tunggang langgang otak.


okay.i would record ni as my sepirit. (spirit) ;p


  1. tution awesome
          -tution ni sedikit sebanyak ada lah membantu jugak.then,dapat kawan kawan baru.dari yang
            kat sekolah tu yang kekenal gitu je,tak pernah bertegur,dah bertegur,bergurau.rare lah kan.dari
           dari kawan budak kat sekolah nun,hipoc je.*uupsuuppsuppss.*


     2.  parents cool

          tahun ni bertambah shine shine bila parents bagi je ape kita pernah wish dulu dulu dan dulu,walaupun
          kita tak minta pun lagi.haha.setelah banyak gila konflik tahun lepas,now on,we get closer.
          ohh.xoxo.<3 <3 ibu & babah


     3.  they talk to me!*haha

          tak mau ulas.*jawapan retis* atau lebih standart dengan 'no comment'.*muahaha*

     4.  their support

          mereka adalah makhluk tuhan paling seksi.haha.tetiba.no,no.mereka adalah makhluk tuhan yang dah
          bagi semangat dan sokongan.*cewahh*
          haa.tuan puan encik cik empunya nama ni,jangan nak kekembang hidong eh bace ni.kembang
          muntot takpe.haha.
          okay,
          muhammad qayyum kamisan             (qay)
          ina wulandari                                    (kak ina)
          muhammad qayezze kamisan             (abg gg)
          mohd nazri                                        (ang mok)
          nor amira shahrizal                             (mia)
          rosmawaty muhammad  ros                (ibu )
          hasnul bahrin bin hassan                      (babah)




                                thanks guyss.sayangggggggggggggg korang. <3











 

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright