Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, January 24, 2011

manusia ke halimunan.

aku paling menyampah gila bila ade LELAKI yang mengada- ngada ni tolonglah,kau tu jantan,tak payah la nak lembut macam moist cake,cair macam coklat.ibarat lelaki tanpa scrotum kau tau?


kau pergi balik rumah,duduk bawah ketiak mak kau la wehh.pastu kau tanya mak kau,orang gurau cemana,orang marah cemana,orang perli cemana,orang tak suka cemana.kau dah besar panjang,tapi kalau itu pun kau taktau nak bezakan,lebih baik kau mati,tak guna hidup lah sial.


korang bayangkan eh,conversation ni pastu korang fikirlah sendiri.

situasi 1

perempuan   : "dah la,22 tu tak bermakna dah,benda dah lepas,tetap dah lepas okay?"
                                                      *nada bergurau*

mr.fucker      : "yela, dah lepas en? buang laa."
                               *muka merajok*


ajak makan tak mau,sume tak nak.lepas tu ade lah makhluk tuhan pujuk,baru datang,dengan muka macam jimbet.


situasi 2

makhluk tuhan : ..............................................................

mr.fucker        : hahahaha *gelak buat buat*

perempuan     : kalau ketawa tak ikhlas,simpan.
                                  *gurau*

terus laki jimbet ni pergi duduk depan tb dengan muka cipanzi dia, aka muka tahan marah.

eh jantan! kau memang tak guna hidup lahh.takde human sense langsong!


situasi 3

perempuan pergi dapur dengan lady a.

lady a pergi depan,perempuan kat dapor.

lady a       : xxxxxx, nape ni?

mr.fucker  : hari ni 3 kali xxx tahan geram tau.

lady a       : nape?

mr.fucker : tu la.mulut macam ape.


weh siall.kau ni babi betol.dah la menumpang kasih,segalanya menumpang,sedar diri kau eh?kau yang bodoh tkde human sense!

kau memang babi babi babi.aku benci kau! tulus ikhlas dari hati untuk kau wahai see fucker. =)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright