Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, April 29, 2011

hepi suwit sevenTEEN sayang!

maafkan saya,terpaksa buli awak di hari jadi awak.haha.kata sayang kan?kena la berkorban sikit ye dak?
hohohooo.jangan ingat saya tak buat pape untuk awak ehh.dari bulan satu saya dah hebohhhhh pikir nak buat apa untuk awak.haha

memulanya,saya ingat nak pergi sana senyap senyap,macam tahun lepas,tapi rasa macam dah tak best,
CANCELED!nak buat macam ni,tapi telah dilaksanakan dengan jayanya oleh teman teman jimba saya.hee.thanks kawan!




dah tu,plan lain,bergabung meletup dengan bebi jojes saya.tapi macam tak best.kami cadang nak buat a.k.a order cupcake,than time kuar tu sorokkan dulu.but then,CANCELED!


 dah tuu,wa teringat bahawa sayang saya ni GILA kasut.wa pun dah bercadang cadang nak buat cake kasut untuk dia.dok la tipon abg pp tanya kot kot kat area dia ada.sebab kat siniwa dah survey,tapi tak ada.sekali abg pp kata RM 180 daa.mana lah wa nak dapat duit sejumlah itu.dah tu wa fikir,tak payah la.kot ya pun nanti,masuk dalam peruttt je.tak nampak dah,tak boleh sentuh,tak boileh guna.so,CANCELED!



and lasttt,*saya wish qay tak baca entry ni hari ni,sebab inilah present untuk dia*,setelah bercadang cadang dan banyak plan yang telah dicanceledkan dgn abg pp,we decide to make this as his gift,since dia gila bike sekarang ni.hee


tak lah macam ni,tapi lebih kurang.

hee.syang,if awak perasan semua macam tak ingat birthday awak,kami sja je plan tuuu.include umie too.haha

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright