Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, April 11, 2011

hye hye hyee =)

sangat lama tak meng-update bukan?bukan takde idea.kadang tu mencurah curah.tapi wa nak wat cemane en,wa banyak lagi kerja,plus kekangan masa yang mencemburui wa yang jojes ni,maka bersarang la belog wa ni buta sementara.

tapi lekk.chill je.wa dah sapu,dah mop,dah lap.secomel yang mungkin dah ni wa buat.heee

so,wa yang sangat tak tau nak buat ape sekarang ni nak buat sedikit info lah tentang diriwa yang comot ni en.baik wa mula sebelum wa meraban ke kutub utara.

so,lets!  ;p

okay.hati hati.kalau wa leka.benda ni boleh jadi sangat panjang.sampai juling mata korang nak baca.then sigh,'apa la minah ni bebel ni'.so bagi wa fokus.FB tu lek lu,jangan bagi noti kat wa menderu deru.

#see.kan wa dah meraban.

okay.serius ni.lets,

firstly,semua mesti kenal wa dengan macam macam nama.ex: natasha dianna,tushii and so on.
nama wa sebenarnya nur natasha hasnul bahrin jerrr.*oaky wa geli
"habis mana datang dianaa?tushii?"blablabla
chill chilll,lets me explain.time wa kekecik dulu,wa ada penyakit.jantung berlubang.orang tua tua dok kata,kalau budak kicik dok tak sihattt ja,nama yang di bagi tu tak sesuaii gitu.so,they use the name 'dianna' at the back of my real name.got it?
kawan dekat sekolah semua dah tau.thye used to be whwn people asking which 'natasha' diorang kata natasha dianna or mostly 'tushii' diorang tau la sapa. hee

okay.cukup bab itu.

orng cakap wa sombong.okay,itu wa sangat tak suka.why?sebab wa jenis,orang kena tegur wa dulu.lepas tu wa boleh masuk je ape korang cite.chill,pemikiran wa terbuka.lek je.tak caya,cer tanya orang.

wa sangat tak mengambil peduli pasal brand.lantak pi la hangpa nak habaq apa.
ada aku ke?
orang dok pang pung pang pung."ehhh.semalam aku beli bonia"
"aku pakai converse okay?"
"i pakai zara jerrr"
haq haq tuii.kalau FAKE nak buat pejadah ye dak?

nextt,

elergic kepada seafood, dan telur.in fact kalau aku makan telur pun aku makan yang putih je.kuning buang.kalau ada yang makan wa bagi je.hee
sangat suka makan sayur.tapi tapi tapi,wa tak makan leguminous plant.makna nya,yang bernama kekacang,mostly wa tak makan.tak suka.tak gemar.
wa jenis makan kena ada sayur.so kalu itu je pilihan yanga ada wa fikir 4 kali lajugak sebelum makan je.hee *mengadakan?


wa tak addict kepada shopping.kalau wa nak pergi pun kena ada yang teman.untuk pilih kan untuk wa.wa angguk je.pastu wa bayar.wa tak reti ah nak pilih pilih ni.
*sakai kan?

berat wa dari f1 tak berlebihan dari 45kg.maknanya dia akan turun naik,tapi takat tu je.

sedang berancang untuk memerahkan rambut.

okayy,wa dah blank. -______-

haa.wa sangat membenci oarang yang text wa,im wa,inbox wa,wall wa,segala yang berkaitan la.yang menambah atau memotong huruf itu menjadi lebih terbelit atau lebis pendek.paham dak ni?
halaaah.yang bahasa hangpa dok taip tu laa.
dok tambah 'dabeliuwww.' la ke hapa tu.
kalau wa paham wa reply la jugak en,kalau tak,'coee leww bradeww'.*okay sangat geli
haih la.nak pejadahnye la taip gitu.sangat tak stail okay.

wa sangat la kuerengg.yeah,sangat kureng bahasanya.
paham kan?watak payah nak explain pepanjang la kan?

wa tak suka kawan dengan orang yang bajet bajet hot,bergebangan sana sini,annoyed,HIPOCKRIT.

okay.wa dah penat,dah lapar.so chill,
till the next post,
xoxo. =)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright