Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, April 15, 2011

kamon lah people


cak cak cak.saya datang lagi menyapu habuk habuk di belog yang kurang kecomelan ini.al maklum la.saya ini pemalas sikit.hee

Okay.hari ni nak cerita budak umur 17 tahun act like 7 tahun.

Hee.aku tersangatlah tak paham.korang ni apa hal?aku tak suka la,aku nak kawan dengan sapa pun korang nak jadikan bahan umpat.korang umur bape?
Ye,fine.aku tau dulu diorang buat aku macam ape.sekarang kita semua dah okay,jangan la nak bangkitkan isu lagi.kita bukan umur 3 4 5 6 7 tahun lagi kan?yang bila kawan kita pergi kat orang lain,kita cakap “kita tak nak kawan awak,sebab awak kawan dengan dia”.

Dabeliutief la kan kalau gitu.

Aku duduk situ sebab aku panas kat tempat duduk aku yang nun hujung disana.plus,aku minta dia tolong ajar aku benda yang aku tak faham.apa masalah korang?korang taknak belajar korang punya masalah la kan?

Diorang nak cakap aku ape pun,korang chill je la.susah susah diorang dating minta tolong aku jugak.chill je.like hell I care orang nak cakap aku apa.
Yang korang pulak nak tertacing tacing apehal doe?kutuk kutuk belakang aku macam aku bodoh la pulak kan?orang kata cakap siang pandang pandang.lain kali nak cakap aku,cakap subuh subuh.okay?

Korang,diorang,same je bagi aku.takde yang special mane pun.semua kawan aku.lek je la.aku kawan dengan semua.takkan la nak terikat  je nagn korang ye dak?masing masing ada cara masing masing.pandai pandai la bawak diri.dah besar,otak pun berfungsi kan?manfaatkan lah.
Tak payah nak tarik tarik muka dengan aku.aku tak de masa  nak pujuk pujuk.
So,pengajarannya disini.nak kawan dengan aku.be open minded.be matured.okay guys?

Sekian,mashehh.=)






No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright