Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, April 13, 2011

me :)


For a sudden,wa rasa semua dah kembali normal.sekarang wa rasa hari hari nak pergi sekolah sebab dah tak macam tahun lepas.takde la sangat nak berkelompok.5 ACC hebat!
Relation wa dgn family wa pun dah okay.wa harap takde la pape MAHUPUN sesape mengganggu hidup wa lagi.tapi wa masih ada yang tak selesai lagi ni.

MEERA ROSDI.siapakah? 

Jyeahh.dia ada lah perempuan yang paling top sekarang ni.sebab dia dok tergedik gedik dengan boyfriend kesayangan hamba wa tu.hade ke patut?
Untuk lebih singkat,biar wa panggil dia BK.bintang kecil?choyyyy.no no no.
Its,BUDAK KAMPUNG.

Okay,maybe akan ada yang terasa.sapa yang kenal wa dia tau wa hanya memberi gelaran sebegitu rupa kalau wa dah tak dapat tahan marah wa.
Wa tak tau la ape masalah dia en?benda FB tu mark zuckerberg tu buat dah sesimple alam dah.its open!got it?
Tak payah la lu nak berinbox inbox bagai dgn boyfriend wa.wa tak suka.jijik.
Wall tu ada nak buat pejadah?2 3 kali wa perasa wa chill,lek lu en.dah sampai nak men lempang lempang la,makan lempeng la.okay.its enough.too much enough.yang paling wa tak tahan,siap bagi gambar bhaiii.yes!gambar kat inbox.kalau ada pempuan buat gitu kat bf lu,lu marah tak beb?
Beb,wa yang dah setahun lebih dgn dia pun wa takde lagi la tehegeh hegeh suruh bf wa editkan gambar wa.lebihhh laa tu en?

Dah tu,wa inbox lu,wa cakap baik baik.lu balas tak?tak kan?apahal doeee?

Action speaks better than words.

Kalau lu ada perasaan kat bf wa,lu boleh la segera back off.i wont ever let it happen.never never ever.
#jangan bagi wa nyanyi lagu justin bibir tu sampai habis la kan,

Qay,awak pun jangan nak tegedik sangat la kan?kalau rasa taknak kena sunat lagi sekali,maka jangan lah diulangi.

Okay.wa rasa dah cukup panjang wa membebel.cukup la sampai sini buat saat dan ketika ini.ada perkembangan,rezeki dan kalau masa tak jeles jeles dgn wa.insyaallah wa update lagi.

Sekian,mashehhh. =)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright