Photobucket
Photobucket
"
"

Tuesday, April 19, 2011

skamikup

eja dari belakang perkataan entry di atas.

tadi aku blogwalking.hanjeng aku nampak satu post budak ni.memanmg menganjeng gila.elok aku post satu entry je hari ni,pasal kau boleh jadi sepuluh kau tau?

bagi aku caps lock,supaya kau nampak okay?
KALAU TAK BOLEH TERIMA GURAU,KAU BOLEH PERGI MAMPUS!

benda macam ni,korang pernah tak gurau dgn kawan kawan korang bila nak suruh cepat beratur kat luar untuk pergi lab,agar teacher korang tak mekak sebab korang lewat?
ayatnya hanya begini,
 "ANAK ANAK BER-DARA,SILA BERATUR.YANG TAK BERATUR,ANAK TAK BERDARA LAH KAN?"

then,ada sorang ni je sentap.sebab dia je yang dok tehegeh hegeh dalam kelas.ramai ramai drop,
"**** ANAK TAK BERDARA KE?"
benda orang yang start cakap kau macam tu kau tak nak attact,kau nak attact aku or budak lain tu apa hal?
memang pukimak lah kan?
kau nak hempas hempas buku cakap aku babi pahal?siall
kalau kau berdara takyah la kau nak touching.IDIOT

ampun wa kekurangan adab untuk entry ni.wa memang tak boleh tahan orang otak mendap ni.

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright