Photobucket
Photobucket
"
"

Saturday, April 16, 2011

what an exhausted day. #erkk.betol ke tu?

hari ni hari apa?haa.sabtu kan?jadi maknanya hari ni hari wa study dengan jejaka kesayangan hamba itu lah. <3                               =) =) =)

sebenarnya tipa kali kuar memang penat pun.tapi hari ni wa 2 kali ganda penat sebab sistem KTM yang ngek tu.
hadoii,nape la tak buat hari lain?time aku nak bergerak pantas lah kau nak itu ini.
cengini ceghitenye,railway from seremban-tiroi, tiroi-seremban agak kejahanaman sikit kot.jadi nak kena lah selenggara."whattt?habis kau g seremban cemana?" chill chill.ni wa nak cite ni.
time wa sampai je ktm nilai,time wa tengah beli tiket.train sampaii.
                                  *sigh sigh sigh.apa lah ke malangnye,tiap minggu macam ni.*
okay.bagi wa sambung.dah tu wa dok la kat bangku tu.nasib pagi tadi tak panas.dah tu,ade lah makcik tu buat pengumuman.kata yang railway rosak bebagai.t,train hantar sampai labu je.nanti kat situ ada shuttle bas tunggu then hantar g ktm seremban.watdehek la kan?

wa ikot jela.nak cemana.itu satu halnya.lagi satu,pasal jejaka hati saya tu,
nak tunggu dia,sejam! hulamak lemak dd oii,mengalah kan nak tunggu justin bieber.
wa memang rasa nak balik jelah tadi.nasib saboo je lagi.

ghupenye,pergi tunjuk kawan jaln ke hospital.huhhhhh.rasa nak bagi kaki je.nasib saya baik.untung lah awak kan?heee.*dd-tak tak.tipu je tu.hee

tapi kan,sewiyes la kan.kalau saya jadi awak,saya tahu gf kesayangan hamba saya dah tunggu lama,saya buat gini.
saya cakap kat kawan saya tu,kalau nak saya tunjuk kan jalan,ikot saya amek gf saya dulu kat ktm.alang alang kan,boleh jalan jalan.#saje je la tu nak gedik.haha.
yela kan,dari gf saya tu nati kena kacau ke,ape ke kan.baik lah saya bawak dia.tak gitu?hihi

tau pun saya marah kan?cepat cepat dia beli kan ice-blended.yela kan,orang tengah panas,bagi benda sejuk.mesti la cair kan?hee. #terima kasih dd!

dah tu,kami pun belajar la.terima kasih sekali lagi kerana sabar mengajar gadis yang slow-mo ini.hihi

<3 <3

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright