Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, May 11, 2011

ekzeminesyen hol

hye hye followers and stalkers.entry kali ni wa nak cerita tentang satu hari di dewan peperiksaan.last, wa amek exam dalam dewan time wa amek PMR dolu dolu kala.

and now,days turns years.tahun ni wa SPM, gerun gila wa.start hari ni,untuk satu bulan ni,wa kembali menjadi penhuni dewan ni bagi menduduki mid term semester exam.

okay.wa tak happy sebenornye duduk sini.sebab apa?sebab wa duduk di antara orang yang selalu stalk wa.sucks okay?


itu satu hal,dah tu,ada pulak sekor minah ni agaknya dia kalau nak belajar,kena baca kuat kuat bagi seantero dunia dengar baru dia ingat.
haiyaa makcik,baca diam diam sudahla oiii.orang lain nak belajar jugakkkkk.
menganggu konsentrasi okayy.

dan dan sebab dewan ni berdekatan denagn tempat beradu penunggu SMKTS.huahua
man wa tak seram,badan wa rasa macam kena himpappp ja,sakit sakit.dah la wa dalam keadaan yang tak berapa nak sesuci lebaran sekarang ni.
oiii makhuk,jangan kacau wa ehh,wa panggil seekers tangakap lu nanti.HAHA

guysssssssssss.

jen jeng jenggg.*daja nak buat background music kasi nebes sikit.haha
its truly muly luli hapen yu no?
ustazah kena histeria.wat de fukus itu makhluk.jangan kasi wa cuak lah kan,HOH.
jangan lah jadi pape kat wa,wa risau wa ngamok tanggal tanggal kain je nati.HAHAHA
okayy.wa gurauu.jangan lah jadi kat wa.amin aminn.


till then,
doa wa dapat buat semua paper.
love ya,

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright