Photobucket
Photobucket
"
"

Thursday, May 26, 2011

just the way you are

Hai hie hui readers,setelah sekian lama wa tak update.dah bersarang spider dah belog wa yang comot ni.kini wa kembali seketika mengupdate sebelum kembali aktif selepas habis exam nanti.wa kasi mop mop sapu sapu,kasi clear untuk satu minggu,perhaps.
Wa malas nak bagi mukadimah panjang lagi sebab this entry could be so long kalau wa leka membebel.dan dan entry kali ni nak cite kat pasal wa,the sengalicious dan pandangan wa pasal orang ramai.

Sebelum tu,wa kasi hiburan sikit untuk yu olsss.hah,there you go,
video


Okay,itu adalah sidikit bideo sengal mengisi masa lapang wa.mungkin ada yang dah pernah tengok sebab wa dah upload kat muka buku wa,its from Bruno mars *I adore him damn much.hihi* ,just the way you are.so people,that’s what im gonna talk about.

Wa tak tau cemane nak start ni.okay.wa tengok sekarang ni orang couple,one of partner dia mesti macam agak lagak seperti suami/isteri kepada partnernye.ni tak boleh tu tak boleh.sampai kan boleh buat hilang kawan.untuk memendekkan cerita,wa cakap bagi pihak perempuan la eh?tapi wa tak side mana mana,sbb tak semua orang betol.just untuk memendekkan cerita,wa bercakap bagi one side.then korang tebalikkan je lah cerita.konklusinya akan sama.

Here we go.wa terfikir ni since ramai yang terdekat dok cerita masalah dunia kat wa.include I face the situation too.firstly,pasal luaran.ni terjadi kepada maria anuar dan amirul alif.dear,ni bukan nak jadikan korang isu eh,just pandangan.sayang saya kan?hee.okay.hari tuu,mary nak potong potong rambut,selepas kejelesan melihat rambut baru saya.haha.no no,kidding.then,alep not allowed her to.
So,here the issue.derr,chill lah.yang pendek,yang lain,rambut dia je.plus,bagi aku lah kan,bukan ke cinta kau datangnya dari heart connection between you both?tak nafi lah,mungkin beberapa peratus datangnya dari paras rupa juga.it just,love her  the way she are.sayang dia kat kau,takkan berubah walaupun rambut dia lain.kan?

Next,pasal nak partner berubah sana sini.pernah jadi ni kat wa,sampai wa minta break.benda simple je,kalu betol kau sayang dia,kau terima dia apa adanya dia,kan?mmg la,korang kena adviced dia then minta dia berubah to the better way.bolehhh,tapi jagan force.dia manusia,buka robot ke gajet ke yang boleh korang programise-kan.tak mungkin lah hari ni kau minta,esok dia dah tukar.trust me,mesti dia cuba.cuba tak semestinya jadi.pelan pelan la,tunggu, tak boleh?baby nak belajar jalan pun makan tahun.
Dah tu,bila dia dah berubah,then kau cakap kau tak suka sangat dia macam tu.tak macam dulu.kau nak macam mana sebenarnya?tolonglah.

Samalam,tak boleh tidur,wa tengok theoprah show.dan berkaitan juga dengan enrty ni.pink was there and said, “on my past divorced,im crying so badly.and im regard for what I’ve done on my husband.i’ve tried so hard for 6 years to changed other people just like I want to.for result,he leave me.then one day,my dad ask me,if you really do,think about 20 things that you ask him to,and look into yourself, do you have all that you asked for? Then I said,no one.”

Itu lah dia wa nak cakap,look into yourself before you ask for something.


That’s all for today.sambil sambil makn mcflurry saya mengupdate,adios amigos berambos.
With love,
hayati lah perfect by pink

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright