Photobucket
Photobucket
"
"

Tuesday, May 10, 2011

jumboo

Assalamualaikum guysss.cak cak cak to all followers and stalkers.
Dah behari wa tak update en en?huahua.sorry la.wa busy.

Hari sabtu hari tu wa pegi dauble jumble date denagn sengalicious.sumpah awesome.
Siapa?haiya.ni nak promote ni,mari kelik sini.tak pun korang tengok je side bar tepi belog comot wa ni,
Haa,nampak dah?mereka lah. =)

Tapi tak dapat nak tengok wayang sebab kelewatan si jejaka jejaka itu,dan lama sangat kot karaoke.huahua.semua nak lagu menusuk kolbuu je.tapi tak pe,tetap awesome.
#dah macam tag line si kay aft u je.huahua

So,here’s some  pictures to show of,


Banyak lagi sebenornyee,gambar kiss semua ae,wa malas nak tayang.
HAHAHA.oaky itu wa tipu,mana adaa.wa saja je,nak bagi stalkers wa macam berok lompat lompat sebab ada cite nak gosipp.
HOHOHO.tak dapat de jeppp.

Till end,
Thanks for reading. =)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright