Photobucket
Photobucket
"
"

Tuesday, May 3, 2011

secebis nota catatan hati. *huahuahua


Cak cak cak.hye stalkers.mesti korang tetunggu tunggu en entry baru wa?huahua.stalkers kan,
*terasa?laikhelaiker. #saja nak promote nama blog.haha.

Hokehh.yang dinanti nanti kan oleh stalker stalker wa,pastinya cerita apa lagi wa nak dok bebel.pastu dok cerita pang pung pang pung sana sini macam mak joyah kat kampong nun,
*terasa? #laikhelaiker.

Okehh.cukup la mukadimah panjang berjela.

Haa.hari hari kebelakangan ni wa busy sikett.sampai takdak masa nak update diary atas talian wa ni.
Sabtu lepas,it’s a great day with buah hati pengarang jantung wa,sape lagi kalau bukan Muhammad qayyum kamisan,sepupu tersiot I ever have,*haha.ampunn*fazriq nurish fauzi dan dan si lidah pendek lagi pelat,mohd rafiq osman.

They come to here untuk membantu kerja kerjaan wa.seronok kan?haha
Thanks honey pakaikan dan hadiahkan saya kasot! Saya tahu itu kasut kesayangan hati awak,since that,akan ku jaga sampai ank kita boleh pakai nanti.haha *hoho.geli? #laikhelaiker.

Ehem,seronok jumpa PIL?huahua

Hmm,
Gambar  tak dapat lagi nak disertakan kerana berada di simpanan rafiq.akan disertakan kemudian hari,di entry ini juga.nanti rajin rajin la scroll ke bawah tgk tgk balik entry ni okeh?


Till that,see ya!

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright