Photobucket
Photobucket
"
"

Thursday, May 5, 2011

wer is yor maines?


Hye again and again my dearest stalkers and followers. =)

Entry kali ni takdak dah jiwang jiwang.kali ni wa geram, “sebell” kalau dalam bahasa INDOnesia.
Maksud menurut kamus dewan,perasaan yang tidak puas hati dan tidak terungkap.
Gotcha?okayy.itu wa tipu,wa tak check pun kamus dewan.huahua.wa bagi pemahaman sediri jerr.


Ni wa nak habaq pasal ADAB.okayy.wa  tau la lepas ni stalkers wa akan pertikaikan kenapa wa nak bangkitkan isu ni.
Hohoho.*laikhelaiker lah kan pipellll.

Nanti mestilah akan kedengaran suara suara sumbang yang mengatakan, “elehh.sibok nak cakap pasal adab.kau tu beradab sangat ka?” “kain tutup kepala pun tak pakai.adab ka?” “baju tak cukup kain” “keluar malam malam.adab sangat lah tu?” sambil berbisik bisik,menjeling jeling sambil mengajukan jari telunjuk meraka,dan member isyarat isyarat yang amat lah annoyed untuk dilihat.

Heyheyyyy.watch your mouth okeiii.let me say to you guys loud and clearly right here,right now, “hey pipell, LAIKHELAIKER!”

Huahua.*suka betol wa punya nama BS ni.kena dengan jiwa wa.kahkahkah
Okay,lets get started.kalau wa membebel nanti orang takmo bace pulak en.hihi
Ni pasal jiran wa.wa dah lama perasan benda ni.tapi wa tahan je,sampai lah ter-post-nya entry ni.
1.       Seburuk buruk wa,wa tau lah jugak kalau nak masuk rumah orang,perlulah kita memberi salam.
2.       Kalau tak dijemput masuk,tok sah la nak memandai slamber tenuk je nak masuk rumah orang.
3.       Dah la masuk tak buat kedua dua perkara di atas,slamber hipo je bukak lappy orang MAIN GAME! Wah wah,

Haa.itulah yang wa panas tu.budak ni,nak masuk,nampak dah wa dengan ayu-nya tengah sidai kain kat luar tu.apa ke salahnya bagi salam.ni idak,terus melulu je masuk.hamboiiiih.

Dah tu,boleh pulak dia pegi bukak lappy wa main game?memang tak lah kan?
Bukan lah wa ni kedukut.but,AT LEAST,minta izin dulu boleh?
Ggrr.sudah la gitu,wa masuk,pergilah duduk kat sofa paling berdekatan dari tempat dia main game tu,tak juga macam segan ke,rasa bersalah ke.haihhh.tak paham betol wa.

Dah tu,sepanjang wa kat situ,6 kali *wa kira* dia on off lappy wa.benga* ke hape budak ni.hack la lappy wa.dah la tak turn off propeli,main lipat bukak lipat bukak lappy tu.bongok lah kan.kasi heatt je wa tengok.
Itu satu hal,kadang en kalau takde sape kat bawah,dia boleh slamber berguling tido baring kat hall tu.takpun pergi dapur buat macam rumah sendiri,takpun masuk bilik bawah.kadang tu,slamber jek naik atas,masuk bilik ke bilik. “ibarat muka tak berbedak sikit” kan perangai?

Or else,yang paling wa tak menahan,kalau ada makanan atas meja,lauk ke hape,slamber tok moyang dia je dok cuit sana sini.


Agaknya mak dia tak ajar kot,busy sangat. -____-

Udah le tu.panjang bebeno dah wa tengok entry ni.


See ya pipel,



Mmmmmmmmmuaaaaaaaakkkkkks. ;p

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright