Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, June 20, 2011

first time masuk contest blog :)

hey peeps.entry kedua untuk hari ini. korang tak suka? ada aku kesah? gahgahgah

okay.wa dah lama nak try,tapi baru hari ni terasa nak ikot serta.
baiklah,tanpa berceloteh panjang berjela,mari mari baca ni.

haa.tuuu dia. 
siapa ,minat,mari lah ikot serta, :)

okay.cara dia senang je
firstly,korang kena follow cik Qistina punya fan page dan blog :
second,korang kena buat satu entry pasal contest ni and tag kepada empat orang.tak kira lah siapa.so, wa tag kan kepada,

dan

seterusnya,step terakhir.sila tinggal kan link anda di comment box cik Qistina. :)

btw,hadiahnya pun boleh tahan seronok.
  1. tempat pertama dapat RM100 cash.
  2. tempat kedua dapat topup RM50.
  3. tempat ketiga pula dapat topup RM30. 
tarikh tutup penyertaan, 17 Julai okay kawan kawan. :)


hah.mudah kan?
okayyy.till then,
tata titi tutu.

5 comments:

M Fizan said...

wuuu..macam best..tapi blog saya tidak comel...huhux..gudluck!! :)

tushii said...

@fizan , join je.mana tahu rezeki.kan kan?

NUR AIN AZMAN said...

good luck

follow u

P/s : rajin komen sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2011/06/pelik-sangat-ke.html

Fakhriah Anuar said...

nnt akak buat. nk renovate blog dulu. :)

tushii said...

@kak syaza, okai.:)
@ain, okay.thanks. :)

All written above is Natasha Dianna's Copyright