Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, June 20, 2011

she went aboard

hey peeps,mesti lepas baca entry tittle kat atas ni,korang curius nak tau siapa kan kan? jeng jeng jeng.wa saja nak bagi nebes korang.kah kah. *bunyi drum sikittt* ahaha

okay la.bukan wa yang gojes ni goes to aboard.wa tak kayeres.kehkeh *heh pempuan,gelak tu sesopan siket boleh?* #monolog dalaman. teheee :P

haa.yang pergi jejalan luar negara ni,makwan wa. aka nenek wa. hehh.nenek nenek pun dia still gojes okay.tahun ni tahun keberapa merdeka eh? haa,sama lah tu dgn umur makwan wa. teehee. :P

makwan wa ni bisneswumen.so selalu aja ke luar negara.hari tu g saigon la,g mana tah lagi namanya pun wa lupa.
kali ni, tak pergi jauh pun.seberang je.dia ada ajak cucu cucunyehh yang comel lagi gojes ni pergi.tapi al maklum leeh nak SPM ni,tak dapat lah pergi. :(
kali ni beliau fly fly away to Bali, Indonesia guyss.
wa jeles wa jeles.kalau lah wa boleh pergi.boleh wa jumpa ahkak ina di sana ,plus mandi manda pakai bikini.gahgahgah.tak dapek doooo.



gambar bali satu untuk korang jeles.nyehnyehnyehh. :P

okay la.wa buat entry ni bukan nak menunjuk.tapi tapi nak wish makwan wa selamat pergi dan pulang.
eheemmm.buah tangan with love from bali jangan lupa eh makwan ehhh.ekekeke

okay la,
ai leb yuu makwan! :)
*bodek ni*
kikiki
till then,
tata titi tutuuuu.

3 comments:

M Fizan said...

waaaa...nak g bali..huhuhu

blog awak direbiu..jemput ke blog saya.. :)

tushii said...

@mr fizan,haha.kumpul duit,nanti kita buat reunion bloggers kat sana okeh?kahkah.
okie :)

Nha Andhari said...

Meh datang meh, rindu teramat sangatlah tushi

All written above is Natasha Dianna's Copyright