Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, June 13, 2011

SPM

hye peeps,lama tak dengar cerita kan kan?hihi.nak buat lagu mana,chek takdak idea,dok meng-edit blog ja,lawa dak jugak lagi.hee

haa.la ni wa nak derita pasal SPM.like u olls know lah kan,wa ni mangsa SPM 2011 ni.result mid-year boleh tahan haramnya.haha.*bilalah kau nak belajar ni tushii oiii*

okay.wa sanagt seriau bila dengar orang dok tanya wa, "dik,tahun ni SPM kan?" "belajar betol betol" ".......nak tentu hala tuju," bla bla bla and else.
hadoi laaa.bagi la wa chill dulu.wa letak target tak tinggi la.tapi sebab parents pun minta wa dapat 5a, wa pun target lah 5a.harap harap dapat lah.aminnnn.

wa sebenornya nak amek law."kenapa?" "kenapa?" "kenapa?"
jangan tanya lah,wa pun tak tau.haha.mungkin sebab wa banyak cakap kot? plus tiap kali wa buat inventori kerjaya,mesti wa dalam kategori otang yang sesuai belajar law. =.=

tapi tapi,ibu wa suruh wa amek bidang bahasa.weeeehaiii,
wa taknak jadi cikgu derrrr.taknak taknak.itu ambition time kanak kanak riang je.hoho

till then peeps,
wish me luck. :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright