Photobucket
Photobucket
"
"

Thursday, June 23, 2011

will be missing you guys. :(

hey peeps.soryy dah beberapa hari tak update.comment dah menimbun.blablabla
wa terpaksa 'puasa' untuk berada di "atas talian" buat sementara waktu.
atas faktor faktor berikut.ketiadaan lappy.
ada sebenarnya,tapi tak boleh nak pakai, sebab nanti ada je orang dengki.
lepas tu,sebab trial is just around the corner.kalau tak silap,8 ogos nati dah start trial.sekarang tengah sibuk buat startegi nak dapat markah on paper yang wa sangat weak.
kertas sana kertas sini.pening je.



tapi,wa akan cuba sedaya upayanya terus mengupdate blog gajah biru wa ni sekerap mungkin dan update segala hal dan hari hari wa kat sini okay?

till then,
tata. :(

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright