Photobucket
Photobucket
"
"

Monday, August 1, 2011

ayah :(

assalamualaikum peeps.

entry ni agak emo sikit okay.ayah masuk sepital. :( suspek batu karang hempedu.
okay maybe sounds like tak berapa serious at the first place aite?
but but,dia ada stage dia juga.like cancer.hm, :(

kesian ayah kena pose kat sepital tu,dah la makan tak best.bau ubat.lagi senang dapat penyakit ada la duduk sepital tu.virus,bacteria every where.

tadi mula mula qaqay bagi tau tu macam tak risau sangat.tapi bila jari ni dah gatal pergi google.hah,hamek kau.terus jadi sedih tak pepasal.nak melalak je kojenye.

mana tak risaunye, qaqay pun selalu sakit perut without reason.bila dah sakit mula lah moody tak pepasal.kesian nengoknye,but im not a doctor anyway,what to do. #sigh

orang suruh pergi check doctor taknak.cakap pasal mati kat tangan tuhan pulak.kita risau kan awak je.kang jadi pape kite jugak yang sedih melalak kalah anjing belakng rumah.awak nak ke?suka eh tegok kita sedih?kalau kita sakit awak kemain lagi bising suruh pergi klinik en?so now your turn lah bam.benda tu kalau takde tulis simpton dia dari keturunan kite takde la gelabah macam ni.semua simptom tu ada kata awak. :'(

tak percaya eh?nah,read this,




nah,awak nak ke ada benda ni dalam badan awak?biarkan lama lama di besar?hm,
taknak dengar kita cakap takpela.
kita cakap je, :)

peeps,doa kan ayah cepat sembuh ya?
thanks. :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright