Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, July 13, 2011

baju coreng warna biru

hey peeps.

 rasanya korang tau kan wa nak cakap pasal apa ni.ya, ya, ya, anda sungguh bijka dan pandaii.ini cerita pasal PLKN.


sejujur dan seikhlasnya,wa memang tak teringin pun nak masuk.wa dah check dah hari tu,dapat replay dah.
"MAAF.anda tidak dipilih............"
wa punya lah happy,terjerit jerit dalam kelas cikgu Azura jojes masa petang tu.dia lek je kami bawa phone.ekekek.punya lah bahagia,wa sampai rasa nak buat kenduri kesyukuran je rasanya.
disebabkan terlalu gumbira maka berpuluh kali lah wa pergi baca masej tu.sekali wa perasan,no ic yang wa isi tu salah satu nombor.

!@#$%^&*()_+
huwaaaa.sadis en en?
oaky saya gila.
till then.tata. :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright