Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, July 8, 2011

banyak dalam 1

hey peeps.assalamulaikum.thanks kepada bloggers yang merebiu melawat golek golek baring baring di blog ni.dah alang alang baring baring tu,terlap lah sekali habuk habuk sawang sawang kat belog ni ye dak?ahah.maseh guyss. :P

okay.entry pertama.
i have try to avoid not to doing this any longer,but i just cant stop.sebab awak lah.ye ye,awak.


ya,mungkin saya tak faham awak,keluarga awak,history awak or else.sebab,awak tak pernah amek attention orang macam saya.aite?
sebab saya tak banyak berahsia macam awak.
and else.
terima kasih lah doa kan saya. :) 
entry kedua,saya saja guna "kau aku" , i do have my reason too my dear,awak nak satu malaysia tahu saya cakap pasal awak ke?

fine fine fine.mungkin niat awak berbeza dari tanggapan KAMI. but dont you know its hurt? i have,we have tried to rconciled up this misunderstanding isue.but u keep on insits to stand up your princip. sayang,sampai bila nak sudah?


ps : ingat janji awak. :)
lets keep on,entry ketiga.
this two weeks,alhamdulillah, segala oral yang berhadapan dengan pentaksir berjalan dgn sangat launchly. :)
wa telah terpilah untuk kedua dua bahasa. :)
yang nak anginnya,dua dua last minit baru diberitahu.gigil gigil mak youuu.
dah tu time BI punya oral tu,last minit juga cikgu dah pilih orang lain.dah tu,selamber badak dia pergi tukar kat ckigu,letak nama wa.
oii budak.dah kau kena pilh,pergi lah.dah la pergi tukar tak minta izin orang.sesuka suki kucing kauuu je.bongok.


okay,entry last.
seperti yang di war war kan sebelumnya,wa sedang busy study.jadi takde masa nak update selalu.maaf lah ya.
kak syaza !
kalau nampak entry ni sila kenyit mata,saya dah taip beso beso gedang ni.balik dari kampus seminggu nanti jadi tutor lagi eh?
abeh SPM nanti,dah keroje, sha belanja carls jr okay okay? teehee.
oaky.sekian lah peeps.
i gtg.
love you guys. 
tatatititutu

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright