Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, July 15, 2011

contest blog saya superb

heyy peeps,maaf lah jadi sakai hari ni update sampai dua post.ada aku kesah kau nak cakap apa?ahaha

okay,tadi wa blogwalking,pastu ternampak contest ni,so wa sesaje je lah nak join.mana tau rezeki en en?
so,ini dia banner contest tu.korang kalau rajin meh la join.syarat dia senang je.



first.macam biasalah korang kena follow tuan empunya blog, cik erin, dan cik faz.
kedua,list kan blog cik erin kat bloglist korang.
ketiga,post satu entry pasal contest ni.
keempat,letakkan banner contest dalam entry.
kelima,pastikan blog korang dah siap edit cecomel,gegojes.
keenam,blog korang mesti superblah kan,dan post post korang haruslah ringan.
ketujuh,ajak blogger lain join contest ni.
kelapan,tag kan kepada 3 blogger lain,dan pasti kan dia tahu dia di tag. :)

tarikh contest bermula pada 16 Julai - 26 Ogos 2011.

hadiah akan diumumkan pada 5 Ogos 2011.


jadi wa tag kan kepada, syaza fakhriahnur afiqa, dan maria anuar. :)

sekian,terima kasih. :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright