Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, August 3, 2011

begging you :)


assalamualaikum.

hei peeps,nak minta tolong ni boleh?boleh la,puasa puasa ni cer jadi baik sikit.hee
kakanda wa ada masuk satu contest ni,untuk dapat kan satu cap.memandangkan capnya sudah terbang ke jalan masa tengah ride,so sudah kehilangan capnya.dah la wa suka tengok dia pakai cap tu.uhuk.
tolong eh?



nah,here you go,
  1. korang kena like page ni dulu.
    happy sneakers page
  2. okay,then korang like page ni, shotcut link ni.
    like like page

hah,mudah pantas dan efisen kan? tolong ya.
thank you!
iloveyou.

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright