Photobucket
Photobucket
"
"

Thursday, August 4, 2011

jadah apa :/


assalamualaikummmm.

hai peeps,okay taknak belengah lagi mari kita mulakan.apakah motif entry berjudul "jadah apa :/ " ini,
baiklah.korang nampak tak gambo di atas? maaf lah tak tutup aurat sikit di bulan ramdhan ini.ini je yang sempat jumpa.malas nak cari lagi.

hah,thats what we called friends.tapi bukan "freinds" itu yang wa nak bahas kan.al maklum lah,satu kata sejuta makna kan.
haa,wa nak cakap pasal "friends" dalam laman sosial,Facebook lah sebagai wahananya ya,

okay yang wa cuba nak kupas kan disini ialah orang orang macam kita ni,yang bukan public figure ke menda tu.tu lain lah,tu artis,memang ah popular gedebak gitu.haa,yang wa tak paham,nak jadah apa la nak heboh kecoh pung pang pung kata friends kau dah beribu riban.kau bangga apanya?
yang dalam friends kau tu suma muka sampah masyarakat je,mat mat rempit,mat pet,niger tah memana alam datangnya.
dah tu,bukan nya diorang yang beribu ribu tu tegur kau pun kan?so what to proud lah bebeh.baik kawan kau puluh puluh ratus ratus tapi kau keep in touch.ye tak?

lagi satu,yang kecoh nak mengejar kawan nya yang friendsnya dah beribu.jadah apa lah oiiiii.
dok PING PING "bilalah friends nak smapi 800 ni" "nape friends aku makin sikit ni?"
hadoii.rugi apa pun?semak feeds ada lah.nak nak yang pelat "manew adew" "cayunk" "kiter cyg dier" bla blu blablu tu. jadah apa la heh.

nanti,jadi macam wa ni.nak tengok?

nah,here u go.

sila tekan untuk tumbesaran neslay. :)

hah,ni nasib memang kawan yang gila kawan.kenal kat luar.ade pun gambo kat tepi tu haa.ni kalau lah orang yang kekenal dalam tu je ni memang wa block terus je.ahah.
ps : beranilah kau lagi lep,aku seligi kau nanti.


okay la peeps.wa tido dulu,kang nak bangun sahur lagi.pastu nak g sekolah lagi.haiyaa.

see you olls in the next post.selamat berpuasa hari keempat.
26 days to go .<3
bubye.muahmuahmuah

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright