Photobucket
Photobucket
"
"

Wednesday, August 10, 2011

mulut tuuu,


hey sayong sayong sekalian,lama tak hupdate?trial minggu depan kot.brr

okay lah,hari ni nak cerita pasal seorang minah ni,pastinya kejadian ini berlaku di sekolah juga.wa tak tau lah si dia ni membaca ke tidak page kiut miut lagi gojes dan the bomb wa ni.ahaha.\over tau/,

okay.si dia ialah seorang gadis.okay,benda ni jadi time wa tengah rehease tarian untuk satu acara bulan november nanti.ada lah budak lelaki interupt, takde lah kacau apa pun dia turut serta berjoget stail dia lah,tapi cikgu saja cakap, " hah,awak.mari lah menari sekali " yang si dia ni pulak nak lah pergi ajornye budak tu,tapi budak tu main main, dekat 3 kali lah situasi tu berulang.

maka si dia tadi mula terasa dipermainkan seraya berkata,

kau tak malu ke orang bangsa lain yang ajar kau menari tarian kau sendiri?

then i was like, wtf? agak lah oii,yelah kau berbangsa lain,tapi jangan lah cakap macam tu,kita kan satu malaysia.kitorang tak pun begging kau ajar kitorang.you are the one who voluntier to do so.so?grr

tau kau hot kau dari KL,and so whatever.it just,do have some respect please.your word migh be isue.
just saying. :)




till then peeps,
iloveyou. <3




No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright