Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, November 4, 2011

bumi ni berputar :)

aku paneh betol.aku diam diam kau nak cari point.back off lah perempua.sebelum kau nak maki hamun orang macam kau bagus sangat,pergi cermin diri kau dulu.rumah kau ada cermin tak?takde?kesian,patut lah tak sedar diri sendiri macam mana.aku tak pernah cakap aku baik,tapi at least kalau aku nak kritik orang pun aku tak mention nama dia besar besar terus terus kat situ,tak hadap nak main caplock.apa yang kau dah buat,tak lama lagi kau dapat la balasannya.sekejap je lagi.

disebabkan kau dah mention nama aku,macam aku takde maruah macam kau jaja cite kau dah takde dara.haha.lucky you.here we go,

guys,kalau korang rajin,pergi lah tweet.kasi bako budak ni.bajet hot gila.sorang sekeping,sorang menggelebeh.aku heran pun idak.

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright