Photobucket
Photobucket
"
"

Friday, May 11, 2012

no title ,sugestion? :D

*se-te-ret to the point*

aku tak tau nak cakap apa,lately banyak sangat benda yang jadi,dan aku rasa tak banyak yang aku boleh kongsi.kalu nak cerita pun tak tau nak start dari mana.

aku mengalami masalah masa tidur yang ketidak-teraturan *ada ke perkataan segitu. ahh lantak. korang faham je kan? :p

aku ada bengang sama sekoq ni,senang cite,dia backstaber! benci habaq hang.

dann,peperangaran dunia bff dah tamat.kami sudah kembali seperti biasa :D yeayy me people :)


#sembangmamaksquad,korang terbaik dari ladang! :*


another thing,aku dah belajar main keyboard balik.alhamdulillah,boleh dah main dengar lancarnya. :)

aku tak ada point sebenarnya ni,nah, tengok lah bideo ni,pastu pi tido ye anak anak mak sekalian.ngehhngeh :D





p/s: suara yang nyanyi ni tak sedap habaq hang,tapi mungkin sebab dia macam pink pink macam cute cute so aku  pilih hat ni, :p

byeeeee.assalamualaikum :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright