Photobucket
Photobucket
"
"

Saturday, May 5, 2012

untuk kau,bff :)

*seteret tu de poin*

tadi aku jalan jalan melompat menterjah blog orang.well,sebab aku lapar dan tak punya apa untuk aku kerjakan. :D

aku terjumpa entry ni and i was like heyy,this suits for him ,dengan smiley face.

dah dah,jangan nak merajuk lagi.aku tahu kau kuat,kau dah move on :) tapi nak tunjuk jugak nak tunjuk jugaakkkk.  :p




tekan untuk tumbesaran yang lebih sempurna :p


clear ke tak ni?tak nampak eh?sokey.kita copy paste. :)


" is she worth the wait?

bayangkan kalau kau tunggu dia lama, tapi dia masih sampai bila tak terima cinta kau.
bayangkan kalau kau tunggu dia lama, tapi hubungan kau dan dia masih ditahap sama.
bayangkan kalau kau tunggu dia lama, tapi akhirnya dia pilih lelaki lain yang lebih dia suka.

sekarang aku tanya kau lagi sekali.
is she worth the wait?

perempuan kalau suka, dia takkan buat kau tunggu. dia buat kau tunggu sebab dia tak suka. tak ada maknanya dia nak tengok kau sanggup tunggu dia lama ke tak. tu semua permainan buaya versi perempuan.

baik. kau. belah.

it's her loss. not yours."

nahh,so true kan?so, i credit this the own of the words, @elmielmo or you guys boleh terus ke sini :)

okayy.itu saja setakat ini,selamat pagi party people. :)

No comments:

All written above is Natasha Dianna's Copyright